Včera sme posledným tréningom ukončili korfbalový rok 2022. Spolu sme v našom klube absolvovali 317 tréningov, ktorých sa zúčastnilo 164 ľudí (z toho 131 mladších ako 18 rokov). Tento rok bol úspešný najmä pre naše mládežnícke tímy, ktoré získali 5 majstrovských titulov. Mnohí z nich reprezentovali Slovensko v rôznych vekových kategóriách na majstrovstvách sveta a Európy. Zorganizovali sme úspešný 10. ročník Medzinárodného korfbalového víkendu v Nitre, ktorý do nášho mesta prilákal viac ako 300 korfbalistov z 8 krajín. Po dvojročnej prestávke sa nám podarilo opäť zorganizovať Školský korfbalový turnaj pre základné školy (viac ako 100 detí sa stretlo s korfbalom prvýkrát). Okrem toho sme absolvovali viacero medzinárodných turnajov (Eindhoven, Ghent, Zurich), opäť sme sa zapojili do maďarskej korfbalovej ligy. Aj takýto bol rok 2022.

ĎAKUJEME hráčom za ich prístup a predvedené výkony, trénerom za trpezlivosť a obetavosť, rodičom, partnerom a fanúšikom za ich celoročnú podporu, bez vás by sme to nezvládli.

V mene celého Korfbalového klubu SPU Nitra Vám prajeme príjemné prežitie vianočných sviatkov a veľa úspechov v Novom roku..

Od sony21